splash
Pozdravljeni
na spletnih straneh Sekcije medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v psihiatriji.
06/13/2024

Spoštovani, vljudno vas vabimo na dvodnevno strokovno srečanje z naslovom PSIHOGERIATRIJA: SODOBNI PRISTOPI IN IZZIVI, ki bo v petek, 18. 10. 2024 v Hotel Rikli Balance Bled, Cankarjeva cesta 4, 4260 Bled. Strokovno srečanje je namenjeno zdravstvenim delavcem na vseh ravneh zdravstvenega varstva in vsem strokovnim delavcem na področju socialnega varstva. Strokovno srečanje je namenjeno […]

 

PSIHOGERIATRIJA: SODOBNI PRISTOPI IN IZZIVI

13/06/2024

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na dvodnevno strokovno srečanje z naslovom PSIHOGERIATRIJA: SODOBNI PRISTOPI IN IZZIVI, ki bo v petek, 18. 10. 2024 v Hotel Rikli Balance Bled, Cankarjeva cesta 4, 4260 Bled.

Strokovno srečanje je namenjeno zdravstvenim delavcem na vseh ravneh zdravstvenega varstva in vsem strokovnim delavcem na področju socialnega varstva.

Strokovno srečanje je namenjeno vsem izvajalcem zdravstvene nege in drugim zdravstvenim delavcem, ki se pri delu srečujejo s starejšimi s težavami v duševnem zdravju.

PROGRAM STROKOVNEGA SREČANJA: http://www.sekcijapsih-zn.si/wp-content/uploads/2024/07/Psihogeriatrija_poster_program PDF.pdf

PRIJAVE: Na strokovno izobraževanje se prijavite preko portala na spletni strani Zbornice – Zveze: https://register-clani.zbornica-zveza.si/prijava/Default.aspx

V kolikor bi imeli z elektronsko prijavo težave, se lahko prijavite tudi preko elektronske pošte prijava.psihsekcija@gmail.com (pri tem obvezno navedite ime in priimek, svoj naslov, izobrazbo, delovno organizacijo, kjer ste zaposleni ter plačnika kotizacije). Dodatne informacije preko prijava.psihsekcija@gmail.com ali na številko 031-22-55-31 (g. Aljoša Lapanja).

Strokovno izobraževanje je pri Zbornici zdravstvene in babiške nege in Zvezi strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Zdravniške zbornice in Lekarniške zbornice Slovenije v postopku vrednotenja za pridobitev licenčnih točk ter vpisa strokovnega izobraževanja v register strokovnih izobraževanj Zbornice Zveze.

V imenu programsko organizacijskega odbora vljudno vabljeni.

Podobni zapisi
Objavljeno pod Izobraževanja