splash
Pozdravljeni
na spletnih straneh Sekcije medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v psihiatriji.
10/18/2021

Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v psihiatriji napoveduje strokovno srečanje Medpoklicno sodelovanje v zdravstvu, ki bo potekalo 2. in 3. aprila 2019 v Termah Zreče. Program strokovnega srečanja: 8.10.2021MEDPOKLICNO SODELOVANJE program končen(1) Prijave so že odprte na e-portalu Zbornice – Zveze ali preko emaila: prijava.psihsekcija@gmail.com V okviru strokovnega srečanja bodo izvedene tudi volitve novega vodstva […]

 

Strokovno srečanje: S prepletanjem kakovosti in stroke stopamo na pot odličnosti

12/09/2013

Psihiatrična bolnišnica Begunje in Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v psihiatriji (Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveza društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov) organizirata strokovno srečanje “S prepletanjem kakovosti in stroke stopamo na pot odličnosti”, ki bo potekalo v torek, 01. 10. 2013, v Psihiatrični bolnišnici Begunje.

NA STROKOVNEM IZOBRAŽEVANJU BODO IZVEDENE TUDI VOLITVE ZA ORGANE SEKCIJE: IZVRŠNI ODBOR IN PREDSEDNIKA/PREDSEDNICO SEKCIJE. RAZPIS ZA VOLITVE JE OBJAVLJEN V UTRIPU IN NA SPLETNI STRANI ZBORNICE – ZVEZE!

S prepletanjem kakovosti in stroke stopamo na pot odličnosti (.doc)

Podobni zapisi
Objavljeno pod Izobraževanja