splash
Pozdravljeni
na spletnih straneh Sekcije medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v psihiatriji.
10/18/2021

Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v psihiatriji napoveduje strokovno srečanje Medpoklicno sodelovanje v zdravstvu, ki bo potekalo 2. in 3. aprila 2019 v Termah Zreče. Program strokovnega srečanja: 8.10.2021MEDPOKLICNO SODELOVANJE program končen(1) Prijave so že odprte na e-portalu Zbornice – Zveze ali preko emaila: prijava.psihsekcija@gmail.com V okviru strokovnega srečanja bodo izvedene tudi volitve novega vodstva […]

 

Strokovno srečanje: Obravnava depresivnega bolnika v psihiatrični bolnišnici

21/02/2011

Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v psihiatriji organizira strokovno srečanje, ki bo potekalo 1. junija 2011 v Psihiatrični bolnišnici Vojnik.

Tema strokovnega srečanja bo »Obravnava depresivnega bolnika v psihiatrični bolnišnici«. Na srečanju pričakujemo približno 150 medicinskih sester, zdravstvenih tehnikov iz različnih psihiatričnih bolnišnic, splošnih bolnišnic, zdravstvenih domov in drugih ustanov.

Vljudno Vas prosimo za sodelovanje na strokovnem srečanju z pisnim prispevkom. Pričakujemo prispevke iz strokovnih področij delovanja medicinskih sester/zdravstvenih tehnikov, s poudarkom na vlogi zdravstvene nege pri izboljšanju kakovosti življenja depresivnih bolnikov, varni in kakovostni zdravstveni negi ter oskrbi, varovani oddelki in zakon o duševnem zdravju, težave pri hospitalizaciji, izgorevanje zaposlenih… Ker gre za celostno obravnavo depresivnega bolnika, so zaželeni tudi prispevki s področja delovne terapije in socialne službe.

Prispevke z naslovom in vsebine pričakujemo do 31. marca 2011. Organizacijski odbor vas bo o izboru obvestil do 14. aprila 2011.

Prispevke pošljite na naslov: Psihiatrična bolnišnica Vojnik, Celjska cesta 37 za Sabina Sajtl, dms, 3212 Vojnik ali na e-poštni naslov sekcija.ztms.psih@gmail.com. Dodatne informacije dobite na telefonski številki 03/ 7800-138.

Prisrčno vabljeni k sodelovanju in lepo pozdravljeni!

Podobni zapisi
Objavljeno pod Izobraževanja