splash
Pozdravljeni
na spletnih straneh Sekcije medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v psihiatriji.
02/20/2024

Spoštovani, vljudno vas vabimo na dvodnevno strokovno srečanje z naslovom SVETOVALNE IN MOTIVACIJSKE TEHNIKE ZA DELO S PACIENTI X. del, ki bo v četrtek in petek, 30. – 31. maja 2024 v Termah Zreče, Hotel Vital. Strokovno srečanje je namenjeno zdravstvenim delavcem na vseh ravneh zdravstvenega varstva in vsem strokovnim delavcem na področju socialnega varstva. […]

 

Strokovno srečanje: Obravnava depresivnega bolnika v psihiatrični bolnišnici

21/02/2011

Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v psihiatriji organizira strokovno srečanje, ki bo potekalo 1. junija 2011 v Psihiatrični bolnišnici Vojnik.

Tema strokovnega srečanja bo »Obravnava depresivnega bolnika v psihiatrični bolnišnici«. Na srečanju pričakujemo približno 150 medicinskih sester, zdravstvenih tehnikov iz različnih psihiatričnih bolnišnic, splošnih bolnišnic, zdravstvenih domov in drugih ustanov.

Vljudno Vas prosimo za sodelovanje na strokovnem srečanju z pisnim prispevkom. Pričakujemo prispevke iz strokovnih področij delovanja medicinskih sester/zdravstvenih tehnikov, s poudarkom na vlogi zdravstvene nege pri izboljšanju kakovosti življenja depresivnih bolnikov, varni in kakovostni zdravstveni negi ter oskrbi, varovani oddelki in zakon o duševnem zdravju, težave pri hospitalizaciji, izgorevanje zaposlenih… Ker gre za celostno obravnavo depresivnega bolnika, so zaželeni tudi prispevki s področja delovne terapije in socialne službe.

Prispevke z naslovom in vsebine pričakujemo do 31. marca 2011. Organizacijski odbor vas bo o izboru obvestil do 14. aprila 2011.

Prispevke pošljite na naslov: Psihiatrična bolnišnica Vojnik, Celjska cesta 37 za Sabina Sajtl, dms, 3212 Vojnik ali na e-poštni naslov sekcija.ztms.psih@gmail.com. Dodatne informacije dobite na telefonski številki 03/ 7800-138.

Prisrčno vabljeni k sodelovanju in lepo pozdravljeni!

Podobni zapisi
Objavljeno pod Izobraževanja